Miten tiedot kerätään?

Parhaat kuvauspaikat tarjoaa tutkittua ja testattua tietoa kuvauslokaatioista. Tietojen kerääminen, testaaminen, muokkaaminen ja paketointi vie keskimäärin 4 työpäivää. Näin haluamme varmistaa, että kuvauspaikka vastaa ammattikuvaajan kriteerejä.

Tutkimusvaihe sisältää taustatutkimusta verkossa, erilaisissa sidosryhmissä ja verkostoissa. Materiaalin kerääminen tapahtuu vierailemalla kohteessa usein monta kertaa, tutustumalla kohteeseen ja sen eri näkymiin, tekemällä muistiinpanoja, kuvaamalla ja arvioimalla apuvälineiden avulla mm. valon ja vuodenaikojen vaikutusta kohteeseen tai sitä, miten hyvin kohde soveltuu eri kuvausgenreihin tai loppuasiakasryhmille. Kuvauspaikkaa esittelevien kuvien valinnassa pyrimme tarjoamaan kattauksen sekä kuvauspaikan mahdollisuuksia esitteleviä, että realistisia otoksia. 

Otamme myös selvää kohteen omistajasta sekä kuvaukseen ja kuvauslupiin liittyvistä käytännöistä. Selvitämme kohteessa kuvaukseen liittyvät rajoitukset. Selvitämme kohteeseen saavuttaessa parhaat kulkureitit, lähimmät pysäköintialueet ja julkisen liikenteen pysäkit. 

Tämä kaikki vie paljon työaikaa. Siksi skouttaustiimimme etsii ajoittain uusia innokkaita tekijöitä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!